Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 5289 vizualizari
4
Bucataras grozav
Taguri: cascaval pane, delaco, retete Aperitive / Garnituri
Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.
Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de Toamna07 1
de divainbucatarie 1
jolygina 1
dantes 1
simplu si delicios
ianculubita 1
mmm,ce bun este
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:19
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Ioana2002
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!