Cartofi umpluti si ciuperci umplute

de Criss in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 7396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 ciuperci mari
  • -3 cartofi mari
  • -1 ceapa
  • -200 g branza de burduf sau branza framantata
  • -ulei de masline,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti si ciuperci umplute:

Cartofii se fierb in coaja, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua, se scobeste miezul.  Piciorusele ciupercilor se scot si in fiecare palarie se pune putina sare. Ceapa se caleste, se adauga piciorusele ciupercilor taiate cubulete, dupa ce acestea s-au calit, se adauga miezul cartofilor si branza framantata. 

Cu acest amestec se umplu cartofii si palariile ciupercilor. Ungem cu ulei de masline un vas termorezistent si punem cartofii si ciupercile. Dam tava la cuptor pentru 25 minute, apoi servim cu ketchup. (Smantana ar fi fost ideala, dar n-am avut si nici chef n-aveam sa mai cobor. )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci