Cartofi umpluti la cuptor

de lira in Mancaruri cu carne, 11 Iul 2010 | 10347 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna si pe deasupra este foarte adaptabila pentru ca se poate face cu toate "resturile" de prin frigider. Eu aproape niciodata nu le cantaresc, le iau "ochiometric" si mereu iasa foarte buni. Varianta de astazi a avut urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi
  • 150-200 sunca, kaizer, salam, ce aveti prin frigider
  • 150 cascaval
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 ou
  • o lingurita Delikat
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade

Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de piure, se adauga sunca, cascavalul, oul, smantana si se condimenteaza. Se amesteca toate , dupa care umplem toate cojile cu acesta compozitie. Deasupra se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc. Sunt foarte buni serviti cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc