Cartofi si carnati afumati la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2011 | 13141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • carnati afumati de casa
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • putin boia
  • marar tocat uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si carnati afumati la cuptor:

Se curta si se spala cartofii, Se taie in 4 sau dupa preferinta.

Cateii de uturoi se toaca si carnatii se taie bucati.

Intro-o tava punem putin ulei si asezam prima data usturoiul tocat, apoi carnatii si peste punem cartofii. Condimentam cu sare, piper, boia si putin marar tocat ( eu am avut uscat din gradina soacrei).

Turnam apa in tava cat sa acopere cartofii si introducem tava la cuptor.

Cand apa din tava a scazut si cartofii sunt gata facuti.

Am servit alaturi de muraturi ( gogosari in otet)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (8)

elena1988 1

31.01.2011, 18:43

mirela0911 1

31.01.2011, 21:22

Sylvia 1

03.02.2011, 19:01

Nu as refuza vreodata asa ceva , cu o muratura buna langa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc