Cartofi picanti

de Miha in Mancaruri de post, 29 Mar 2011 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 lingura susan
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti:

Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi potrivit de mari si ii punem la fiert in apa cu sare. Ii fierbem pe jumatate, atat cat sa se inmoaie putin. Ii scurgem de apa si punem intr-un castron.

Usturoiul se piseaza cu putina sare. Adaugam uleiul putin cate putin formand o pasta, ca pentru mujdei. Adaugam boiaua de ardei si susanul. Turnam pasta obtinuta peste cartofi, omogenizam si punem totul intr-o tava mica de cuptor.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc cartofii.

TIPS-URI

1

Cantitatile le puteti ajusta in functie de preferintele personale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]