Cartofi noi umpluti la cuptor

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • un ou
  • marar
  • cateva feli de muschi file afumat
  • sare,piper
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti la cuptor:

Cartofi se spala bine cu coaja cu tot si se pun la cuptor sa se coaca .Se verifica cand sunt gata trebuie sa intre usor furculita in ei.Se scot din cuptor si se lasa la racit putin. 

Se taie cartofi in doua si se scobesc cu lingurita in interior avand grija sa ramana in interior cativa milimetri.

Miezul se amesteca cu un ou,marar,sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu cartofii.Se aseaza intr-o tava in care am pus cubulete de unt.

In fiecare cartof se pune o fasie rulata de muschi file.Deasupra se pune cascaval ras.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf)