Cartofi noi la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 6171 vizualizari

 

acesti cartofi i-am servit ca si garnitura la puiul pe sticla

 

INGREDIENTE

  • cativa carifi noi mici
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • o oala
  • un capac potrivit oalei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la capac:

Curatam cartofiorii de coaja, ii spalam, ii condimentam si ii punem pe capac unde punem cateva linguri de apa si o lingura de ulei , iar capacul pe oala in care am pus apa  ( acelasi procedeu ca la puiul pe sticla ) si dam la cuptor pt apoximativ 40-50 de min.

La jumatatea intervalului ii intoarcem.

Eu am pus peste ei si niste kaiser, dupa ce cartofii erau aproape facuti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]