Cartofi frantuzesti

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2011 | 17866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 5 oua fierte tare
  • 10 feli muschi file afumat
  • un gogosar
  • 3 bucati ceapa verde
  • 200 g mozzarela
  • 200 ml smantana
  • unt pentru uns tava
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Am pus cartofii in coaja la fiert in apa cu sare.Intre timp am curatat si taiat ouale.Am dat mozzarela pe razatoare,am amestecat-o cu smantana si am sarat-o putin.Am spalat ,curatat si taiat ceapa si gogosarul.Am taiat feliute muschiul file.

Cand cartofii au fost fierti i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele.

Am uns o tava bine cu unt si am asezat un rand de rondele de cortofi fierti.

Am pus peste cartofi ouale taiate,muschiul file si iar un strat de cartofi.

Daca mancati mai sarat se mai poate condimenta straturile de cartofi.

Am pus peste ultimul strat de cartofi ceapa verde si gogosarul.

Am turnat deasupra mozzarela amestecata cu smantana.

Am pus tava la cuptor cca o ora la foc potrivit.

A iesit ceva delicios!Am servit cartofii frantuzesti cu clatite cu sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi