Cartofi frantuzesti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 43474 vizualizari

 

Aceasta reteta nu are nevoie de nici o introducere, cred ca toata lumea a incercat-o macar o data:)

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 25 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se spala bine cartofii si ouale si se pun la fiert impreuna intr-o cratita mare cu apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se taie rondele.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza pe rand cate un strat de cartofi si unul de oua, se condimenteaza fiecare cu sare si piper. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. 

Se toarna smantana deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu pofta:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu oua si legume