Cartofi Duphinoise

de ianculubita in Curcan, 15 Aug 2013 | 6481 vizualizari

 

Dupa ce majoritatea bucatarasilor au facut acesti cartofi,iaca vin si eu da cine se mai uita la ei oare???

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 500g ciuperci(am pus cam multe)
  • 500g carne de curcan
  • 4morcovi
  • 300ml smantana
  • 300g cascaval
  • 4oua
  • 1leg.marar verde
  • 1ceapa
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1lingura boia
  • 1ceasca vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duphinoise:

Calim ceapa tocata marunt in ulei incins,adaugam ciupercile feliate.

Dupa ce s-a evaporat apa din ele adaugam carnea cubulete,dupa cateva minute vinul si lasam sa fiarba incet pana scade;

condimentam cu sare,piper,boia adaugam mararul tocat fin si amestecam intr-un vas cu cartofii si morcovul fiert separat si taiat cubulete.

Incorporam si jumatate din cascavalul ras,rasturnam apoi in tava,nivelam suprafata,deasupra punem amestecul de oua cu smantana,cascavalul ramas si dam la cuptor 20-30min.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duphinoise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

ianculubita 1

20.08.2013, 15:10

Teo 1

21.08.2013, 21:37

chiar mi-ar placea!

ianculubita 1

22.08.2013, 12:00

ma bucur Teo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]