Cartofi cu rozmarin si parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 6674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri parmezan
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • rozmarin verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin si parmezan:

In oala interioara a aparatului punem uleiul si untul. Setam programul BOIL pentru 8 minute. Cand untul este topit adaugam cartofii taiati cuburi potrivit de mari. Saram si piperam dupa gust.

Adaugam 1/2 pahar de apa (100 ml), selectam programul BOIL pentru 30 de minute si inchidem capacul. Cu cateva minute inainte de finalizarea programului adaugam usturoiul pisat si rozmarinul verde tocat.

Cartofii se servesc calzi, presarati cu parmezan.

TIPS-URI

1

sosul format in oala il turnati deasupra cartofilor in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta video: Ciuperci umplute - Philips Multicooker