Cartofi cu rozmarin si parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 6764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri parmezan
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • rozmarin verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin si parmezan:

In oala interioara a aparatului punem uleiul si untul. Setam programul BOIL pentru 8 minute. Cand untul este topit adaugam cartofii taiati cuburi potrivit de mari. Saram si piperam dupa gust.

Adaugam 1/2 pahar de apa (100 ml), selectam programul BOIL pentru 30 de minute si inchidem capacul. Cu cateva minute inainte de finalizarea programului adaugam usturoiul pisat si rozmarinul verde tocat.

Cartofii se servesc calzi, presarati cu parmezan.

TIPS-URI

1

sosul format in oala il turnati deasupra cartofilor in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ardei copt, la Multicooker