Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere

de Angelina_Elena in Pui, 5 Iul 2014 | 4805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • bere
  • oregano
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare pentru 15 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem la rumenit in tigaie.

Ii saram dupa gust si ii scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.

Ouale le amestecam cu faina si incepem sa adaugam treptat berea pana obtinem un aluat mai gros ca cel de clatite.

Condimentam cu sare, piper, boia iute si oregano dupa gust.

Pieptul de pui il taiem felii, il condimentam cu putina sare si piper. Trecem fiecare bucata prin aluatul precedent si le rumenim frumos in tigaie. Le scoatem si pe acestea pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.

Servim alaturi de o salata de legume si sos de iaurt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Degetele" picante de pui