Cartofi copti cu sunca si cascaval

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 5801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 30 g unt
  • 50 g cascaval
  • 50 g sunca impanata, afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu sunca si cascaval:

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.

Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei.

In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca, cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul.

Am servit cartofii cu castraveti in saramura.

O bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

11.07.2013, 21:08

Multumesc tuturor ptr aprecieri!! De ati fi mai aproape, v-as invita pe toti la masa
Pupici

Sidy 1

12.07.2013, 07:51

Hmmmmmmm....ce buuuuuuni

La Ancuta 1

12.07.2013, 08:25

bunatate ai facut aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]