Cartofi copti cu ceapa verde si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 1 Mai 2014 | 4671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii
  • 200 gr cascaval ras
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri cu ulei
  • condimente dupa gust: sare, pudra de ardei dulce/iute, rozmarin si busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu ceapa verde si cascaval:

Cartofii curatati de coaja, se feliaza cu grija, pastrandu-se baza care sa tina feliile unite, se asaza intr-un vas (eu am folosit multicooker-ul) si se stropesc cu ulei. Adaugam printre feliile de cartofi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, ii condimentam dupa gust si ii coacem la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. Ii scoatem apoi pe un platou si presaram cascavalul ras peste acestia. Se servesc calzi, cu pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si cartofi copti