Cartofi aromati la cuptor

de dakris in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2012 | 5336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 1 lingura amestec condimente (sare, busuioc, cimbru, oregano, rozmarin, usturoi granulat)
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la cuptor:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii grosute (in 4 sau 6).

Intr-o oala se pun cca 2 l apa. Cand aceasta incepe sa fiarba se pun cartofii si se pastreaza pe foc 3 min, se scurg si se pun intr-o cratita cu capac. Se adauga condimentele si uleiul si se agita cratita pentu a se condimenta toti cartofii. Apoi se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit. Se coc 45 min la foc mediu, timp in care se intorc de 2 ori astfel incat toate partile cartofilor sa se rumeneasca.

Se pot servi ca atare sau ca si garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]