Carne tocata in stil korean

de Mitinita in Porc, 11 Noi 2012 | 16104 vizualizari

 

Astazi va invit la o mancare rapida,nu glumesc cand spun ca dureaza o jumatare de ora ,cap-coada. Veti mai intalni retete de acest gen,ingredientele folosite sunt baza retetelor coreene.

Oare de ce nu i-am spus fix pix:D

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1-2 catei de usturoi
  • putin ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita miere (optional)
  • 1 lingurita gochujang (cel putin sau dupa gust) - pasta de ardei iute
  • 1 lingurita gochugaru - fulgi de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata in stil korean:

Ceapa se taie in jumatate si se feliaza subtire. Taiem si ceapa verde in rondele si le adaugam intr-un bol,peste care punem carnea tocata,sosul de soia,usturoiul tocat,ghimbirul,mierea si uleiul de susan. Se lucreaza compozitia si se lasa deoparte. Eu am lasat-o doar cat am pregatit orezul,dar se poate si mai indelungat.

Se infierbanta o tigaie,adaugam putin ulei,apoi punem compozitia si amestecam din cand in cand. Daca nu este tocata foarte marunt,mai puteti adauga apa.

Cand este gata,adaugam gochujang si gochugaru si amestecam bine. Data viitoare,as mai presara niste ceapa verde tocata inainte de a servi.

Se serveste cu orez alb simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata in stil korean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]