Carne de pui in bulion

de mirela0911 in Pui, 17 Apr 2011 | 5650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • eu am avut 2 pulpe intregi si 2 aripi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml bulion
  • sare, piper
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 foi dafin
  • piper boabe
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui in bulion:

Se spala bine carnea dupa care se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas de yena.

Se face o marinata din ulei, vinul rosu, 2 linguri bulion si putin piper macinat. Se amesteca bine ingredientele dupa care se toarna peste carne si se da la frigider pt cel putin o jumatate de ora.

Inainte de a pune la cuptor, se pune peste carne ceapa taiata in 8, foile de dafin si boabele de piper si se toarna deasupra restul de bulion. Se presara cu cimbrul uscat si maruntit.

Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se rumeneste frumos. 

Se serveste cu cartofi pireu. Sa aveti pofta!!

TIPS-URI

1

Daca puneti mai multa carne dublati cantitatile pt marinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (16)

Raisha 1

25.06.2011, 14:47

mirela ce retete extraordinare ai. ieri seara le-am descoperit! si m-am si apucat de ele. pulpele de pui sunt in cuptor iar gogosile sunt la crescut. abia astept sa vad cum au iesit! te pup! mult succes in continuare!

mirela0911 1

26.06.2011, 17:38

Raisha multumesc; ma bucur ca iti plac retetele mele

Valclaudia 1

08.12.2015, 20:31

o nebunieee!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]