Carne de porc in sos de mustar

de mirela0911 in Porc, 28 Dec 2010 | 7334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne porc (pulpa)
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
  • faina alba
  • un pic de boia
  • 2 lgt mustar
  • 3 lgt.smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de mustar:

Se taie carnea bucatele ca pt snitele, se bat cu ciocanu, se condimenteaza cu sare si piper, si apoi se dau prin faina. Intr-o tigaie, se incinge 2 lg ulei dupa care se rumeneste carnea pe ambele parti.

Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 3-4 lg ulei. Se pune putina sare, se mai lasa un pic dupa care se adauga boia si carnea si se pune apa fierbine atat cat sa acopere bine carnea.Se lasa sa fiarba sub capac, daca e nevoie se mai adauga apa. Cand carnea e fiarta se mai adauga sare daca este necesar, mustarul iar la sfarsit smantana. Faina nu trebuie, pt.ca sosul se va ingrosa de la faina care este pe carne. Sosul va iesi putin acrisor de la mustar.

Se serveste cu cartofi sau paste fainoase. Eu am facut cartofi natur si presarat cu patrunjel verde.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat