Carne de porc cu usturoi

de Angelina_Elena in Porc, 18 Aug 2013 | 9777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne macra de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca apa
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu usturoi:

Punem uleiul la incins intr-o cratita de tuci, apoi punem bucatile de carne si usturoiul tocat marunt.

Acoperim cratita cu un capac, si lasam carnea la inabusit, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde.

Dupa ce carnita s-a facut, adaugam peste ea boiaua de ardei, putina sare, piper, sucul de rosii si apa.

Punem din nou capacul peste oala, si lasam sa fiarba, pana scade putin sosul.

Pregatita in felul acesta, carnita este frageda.

Noi am servit-o cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]