Carnati de casa cu iahnie de fasole

de Steffy in Porc, 22 Mar 2013 | 3587 vizualizari

 

Am facut iahnie de fasole, o alta reteta de post, dar sotul meu a vrut si carnita pe farfurie. Rapid am pus niste carnat de casa afumat la fiert in vin si farfuria s-a transformat pe placul lui.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de carnat de casa afumat
  • o cana de vin alb
  • 300 g fasole
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • castravete si gogosar pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa cu iahnie de fasole:

Punem fasolea in apa cu o seara inainte de pregatire.

Punem fasolea la fiert. Nu adaugam sare in ea pentru ca se va fierbe mai greu.

Avem grija sa schimbam apa de 3 ori cand incepe sa clocoteasca, pentru a evita problemele la stomac.

Eu am avut o fasole foarte buna, in 45 de minute s-a fiert foarte bine, s-au rupt boabele in doua. Se scurge si se paseaza foarte bine. Se adauga uleiul de masline putin cate putin, apoi usturoiul maruntit si sare dupa gust.

Carnatii de casa se pun la fiert in vin. Se lasa pe foc pana se evapora tot vinul. Se innmoaie si au un gust deosebit.

Ornam farfuria cu un castravete murat si cateva fisii de gogosar.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa cu iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat