Carnati a la Pana

de Panacris in Mezel de casa, 21 Dec 2011 | 14823 vizualizari

 

Anul acesta am taiat porcul de pe lista, din motive medicale, nu financiare!!! Va prezint ce carnati delciosi am facut anul trecut, cantitatea ingredientelor, ramane la latitudinea consumatorilor!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc dezosata
  • sorici de porc
  • slanina
  • usturoi
  • sare iodata
  • boia dulce de ardei
  • boia iute de ardei
  • piper macinat
  • cimbru
  • intestine subtiri de porc
  • ceapa galbena 
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati a la Pana:

Carnea de porc, slanina si soricul proaspat se da prin masina de tocat carne. Usturoiul se curata se bate in piulita, apoi se stoarce prin tifon, doar zeama obtinuta se pune in amestecul de carne. Se asezoneaza carnea cu sare, piper, boia dulce si iute de ardei si cimbru. Intestinele de porc curatate si spalate se pun intr/un bol cu apa si se freaca cu ceapa curatata si taiata felii. Se limpezesc si se pregatesc pentru umplere. Dupa ce au fost umplute intestinele cu amestecul de carne, se lasa la uscat pentru 1 zi, apoi se pun la afumat. Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati a la Pana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]