Carnaciori melc la gratar

de Laly in Porc, 22 Oct 2010 | 7118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati proaspeti de porc
  • betisoare pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori melc la gratar:

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm.

Se ruleaza sub forma de melc.Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul prepararii.

Se pun pe gratarul incins.Se rumenesc bine pe ambele parti.Cand sunt gata se servesc alaturi de diverse garnituri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori melc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc marinata, la gratar