Cannelloni cu carne

de ianculubita in Cannelloni, 18 Aug 2013 | 7535 vizualizari

 

Imi plac mult pastele si m-am gandit sa pregatesc si aceasta reteta pe care v-o recomand

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • putin cimbru uscat
  • 1cutie canelloni
  • Sos
  • 100 g unt
  • 1 lingura cu varf de faina
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,adaugam carnea iar dupa ce s-a strans si a devenit albicioasa,adaugam vinul,lasam sa fiarba incet pana scade,apoi condimentam,adaugam verdeata si lasam sa se raceasca.

In acest timp pregatim sosul;intr-un vas punem untul sa se topeasca,adaugam faina,lasam cateva minute sa se prajeasca fara sa se arda,adaugam laptele cate putin amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;dupa ce s-a ingrosat,condimentam,rasturnam jumatate in tava,punem pastele umplute cu carne,deasupra restul de sos si lasam la cuptor acoperit cu folie de aluminiu 20-30min;

Servim imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni alla bolognese