Bulion preparat in casa

de Sidy in Bulion, 24 Aug 2010 | 11227 vizualizari

 

E vremea rosiiloooooooooooooooooor.........

 

INGREDIENTE

  • Rosii bine coapte cite vreti voi...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion preparat in casa:

Rosiile se spala se taie feliute si se pun la fiert intr-un castron mare.Se invarte cu lingura de lemn ca sa nu se prinda de fund. Cind s-au zdrobit si sunt fierte rosiile le dam prin masina de stors rosii avind grija ca sunt fierbinti. Sucul obtinut se pune din nou la fiert si se fierbe pina se mai ingroasa putin.

Eu nu mai adaug nici sare nici ulei sau alti conservanti... Bulionul rezultat il bagam in sticle , inchidem bine sticla cu dopul prin insurubare si punem sticlele intr-o cutie captusita cu paturi. Acoperim si deasupra cu patura si lasam sticlele in acest pat cald pina se racesc. Apoi se pun in camara , iar cind veti gusta bulionul veti simti gustul placut al rosiei proaspete...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion preparat in casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant