Budinca de cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2010 | 5090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fierti
  • 1 ceapa mare
  • jumate ardei rosu
  • 4 graunti usturoi
  • sare
  • ulei
  • oregano
  • branza sarata sau cascaval
  • 5 lg pasta rosi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare. Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.  Asamblare: Cartofii razuiti se impart in doua...se unge o tava cu ulei se pune stratul de cartofi, apoi un strat de branza sau cascaval,  cele 5 lg de pasta rosii,

 apoi ceapa, stratul de cartofi apoi strat de branza sau cascaval..se stropeste cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

22.03.2010, 00:38

sunt fan cartofi

Michelle 1

22.03.2010, 08:02

si eu fan cartof!

Oana 1

22.03.2010, 23:31

Arata f. bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte cu sparanghel