Bruscheta

de anamaria33 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 6786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • cateva rosii (2-3)
  • cativa catei de usturoi(3-4)
  • ulei de masline
  • frunze de busuioc (4-5)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruscheta:

Se taie franzela felii, se pune pe fiecare felie cateva picaturi de ulei si se introduce pt cateva minute in cuptor pana ce se rumenesc putin.

Se spala rosiile si busuiocul dupa care se taie marunt.

Usturoiul se curata de coaja si la fel, se taie marunt.

Se pun intr-un vas toate ingredientele (rosii, busuioc si usturoi) se adauga putina sare si ulei de masline si se amesteca.

Peste painea rumenita se adauga din continutul vasului si se servesc inainte ca painea sa se raceasca.

Se recomanda a fi servit cu sunca afumata si un pahar de Aperol cu gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschetti cu roşii