Una dintre cele mai delicioase combinații este cea dintre ciocolată și căpșuni, iar această rețetă de brownie te va cuceri.
Pentru Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe, sunt necesare următoarele ingrediente: ouă, zahăr, ciocolată, unt, făină, căpșuni.
Cum se prepara Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Spală și curăță căpșunile de codițe, apoi lasă-le la scurs.
Topește într-un vas ciocolata și untul, apoi omogenizează. Lasă la răcit.
Sparge ouăle într-un bol și adaugă un praf de sare și zahărul (tos și vanilat). Mixează-le bine până își dublează volumul și se deschid la culoare. Încorporează în fir subțire compoziția de ciocolată, mixând continuu ca să se omogenizeze.
Adaugă făina, praful de copt și cacaua și mixează din nou. La final, adaugă bucățelele de ciocolată și amestecă bine cu ajutorul unei spatule.
Toarnă compoziția în tava de copt și nivelează. Așază căpșunile întregi peste aluat și presează-le ușor.
Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, timp de aproximativ 30 - 35 de minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă prăjitura la temperat.
O poți porționa după ce s-a răcit de tot.
Este o bunătate de brownie, ciocolatoasă și dulce acrișoară.