Briose tricolore

de cccris in Prajituri, 25 Mar 2010 | 4320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt butter
  • 2 linguri pline cacao
  • 1/2 cup apa fiarta
  • 1 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1/4 cup lapte
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose tricolore:

Incingeti cuptorul la 180 grade. Topim untul. Punem apa la fiert in alt vas. Adaugam cacao la unt si amestecam bine. Punem si apa si lasam sa fiarba 30 sec. Oprim focul si dam vasul deoparte. Intr-un castron mare amestecam faina cu zaharul. Incorporam in acestea compozitia de unt.Intr-un vas omogenizam oul batut cu laptele si otetul. Adaugam vanilia, praful de copt si amestecam bine. Le turnam peste aluatul de faina si amestecam pina la incorporare. Turnam in forme 1-2 linguri de compozitie si lasam tava in cuptor 20 min sau pina ce briosele trec testul scobitorii. Eu le-am glazurat cu poured fondant si le-am decorat cu cereale Nestle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose tricolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (8)

susu 1

25.03.2010, 15:26

cccris foarte cochete briosele tale, una mai frumoasa ca alta.

Rocsi 1

25.03.2010, 19:43

frumos colorate

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru cafea