Briose picante cu branza de vaci

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2013 | 3700 vizualizari

 

O gustare rapida pentru mame cu bebeloi mici ce nu prea te lasa sa gatesti ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g sunca presata
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g ardei in otet
  • 1 lingura marar uscat
  • sare si boia de ardei iute dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose picante cu branza de vaci:

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul.

2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu.

3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia.

4. Cu aceasta compozitie rezultata umplem formele a 12 briose unse bine cu unt si le introducem in cuptorul preincalzit la 170 C si asteptam 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am ornat cu branza frecata cu smantana si patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose picante cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume