Briose cu zmeura si miez de ciocolata

de divainbucatarie in Prajituri, 3 Dec 2010 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru 6 bucati)
  • 120 g faina + faina pentru tapetare forme,
  • 80 g zahar,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 linguri ulei+ ulei pentru tapetare forme,
  • 12 buc zmeura
  • 6 cuburi ciocolata cu lapte,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura si miez de ciocolata:

Pentru inceput amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si zaharul vanilat.Batem oul spuma impreuna cu zaharul si smantana, apoi adaugam uleiul. Incorporam apoi elementele solide. Turnam cate o lingura varfuita din aluat in forme. Punem bucatile de ciocolata si cate o zmeura rupta in bucatele in fiecare forma.

Acoperim apoi cu aluat ciocolata si zmeura. Punem cate o zmeura pe fiecare briosa si le dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura si miez de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

divainbucatarie 1

03.12.2010, 18:51

Multumesc!

Anamaria7 1

03.12.2010, 22:19

ador briosele! si ale tale au crescut foarte frumos!

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:40

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra