Briose cu dovlecei

de alilianaa in Mancaruri de legume, 12 Iun 2013 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit
  • doua oua
  • 3 linguri faina de secara
  • o lingura seminte de susan
  • sare, piper, dupa gust
  • maghiran uscat
  • marar verde
  • o jumatate de morcov
  • o lingura ulei de masline
  • un graunte de usturoi
  • `100 grame branza de vaci de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecei:

Dovlecelul se spala se curata  daca are seminte . Morcovul asemenea. Se dau pe razatoarea mare intr-un bol ( dovlecelul) si pe cea mica ( morcovul), peste care se pune sare. Se lasa 10 minute. 

Dupa 10 minute se storc bine si se muta intr-un alt vas. Peste acestea se pune oul, faina se secara, semintele de susan, mararul ,sare, piper, usturoiul. Se omogenizeaza bine si se aseaza in formele pentru briose. 

Se dau la cuptor pentru 20 minute la foc mai mic. Se servesc ca atare sau cu smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de branza ( telemea de vaca, capra, oaie etc), cascaval etc

2

Branza folosita de mine a fost mai uscata

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.06.2013, 11:41

Ce bine arata

Sim0na 1

14.06.2013, 09:40

Bune rau! Trebuie sa le fac si eu!

alilianaa 1

14.06.2013, 21:07

Laurenrta, Rocsi,Simona...sunt asa de gustoase...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de cartofi (reteta video)