Brioşe aperitiv

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2012 | 5693 vizualizari

 

Gustare rapidă şi foarte bună! Compoziţia poate varia în funcţie de preferinţe.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 12 brioşe:
  • 2 ouă
  • 50 g unt
  • 2 linguri cu smântână
  • 150 ml lapte
  • 50 g telemea
  • 100 g caşcaval ras
  • 100 g mezel
  • 200 g făină
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • piper
  • mac
  • mărar proaspăt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe aperitiv:

Într-un castron se amestecă laptele cu ouăle, untul topit (lichid) şi smântâna. Se adaugă făina cernută cu praful de copt, mezelul, caşcavalul si telemeaua rase, macul, mărarul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia. Dacă e prea tare se mai subţiază cu puţin lapte. Se pune aluat cu lingura în hârtiuţele speciale de brioşe fixate în forma de metal, apoi se dau la cuptor pentru 25-30 de minute.

Sunt bune şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu Ceva Fin Delaco