Bors de urzici

de deyutzky in Ciorbe, 7 Apr 2013 | 5814 vizualizari

 

Daca tot a sosit vremea urzicilor, trebuie sa profitam de ele din plin...sunt pline de vitamine dar si tare gustoase..

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri pline de zarzavat de casa
  • 4-5 cartofi mai mari
  • 1 legatura loboda
  • sare
  • 500 ml bors
  • taitei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de urzici:

Curatam ceapa si morcovul, le spalam bine, le taiem marunt.

Umplem cu apa o oala(cam 3 sfeturi) in care punem la fiert ceapa, morcovul si zarzavatul.

Urzicile le curatam bine, le spalam in multe ape reci si le punem la fiert.

Adaugam cartofii taiati cuburi si taiteii.

Punem cca 500 ml de bors (depinde de cat de acru vreti sa fie)... sare dupa gust si loboda maruntita.

Acoperim cu un capac si lasam la foc mic 1-2 clocote.

Poftiti la o portie de vitamine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de urzici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deyutzky 1

08.04.2013, 19:42

panacris,e foarte gustoasa combinatia astept parerile dupa ce o incerci multumesc pt aprecieri!

deyutzky 1

08.04.2013, 19:43

multumesc tuturor pt aprecieri

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 15:01

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]