Bors de peste

de crisad in Supe/Ciorbe, 4 Dec 2009 | 9399 vizualizari

 

se spune ca o ciorba de peste sa fie reusita tb sa aiba cel putin 4 feluri din peste si apa sa fie de Dunare .

eu nu am folosit decat 2 tipuri salau si cega(capatini si cozi) iar apa puteam sa iau direct din Borcea-e la 2 pasi - dar nu m-am riscat (si la cat de curata e apa de robinet pot spune ca e cu apa deBorcea) si bordsul a fost f bun (asta au zis oaspetii la masa)

 

INGREDIENTE

  • peste
  • legume(ardei morcov telina pastarnac rosii)
  • bors (eu am noroc ca e de la tara )
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

se pun legumele pe rand in apa ce fierbe .cand sunt fierte se adauga borsul fierbinte si apoi pestele si se mai lasa la fiert cam 10 min se adauga  leusteanul tocat dupa ce se stinge focul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

brie 1

04.12.2009, 19:03

super, e singura ciorba cu carne pe care o prefer , si din cate stiu ca sa fie o adevarat ciorba se face cu cel puitn 4 feluri de peste si apa de Dunare, peste care stiam ca se scoate din ciorba la un moment dat si se prepara cu usturoi si se folosesc pesti mai ales din specia sturionilor (pastruga, cega,etc), ai 5 furculite de la mine pentru ea

Bucataras 1

05.12.2009, 01:18

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:56

bun , am mancat si eu sapt trecuta facuta la tara in ceaun , foarte bunaaaaaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta