Bors de loboda cu perisoare

de vero_closca in Ciorbe, 8 Iun 2010 | 9225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 1 lingura orez(pus la inflorit in apa calda)
  • 1 ou
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 pachet legume congelate pt bors taranesc(sau legume proaspete:morcov,fasole verde,telina,mazare,praz,etc...)
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de loboda cu perisoare:

Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc mediu. Incerci perisoarele daca sunt fierte,adaugi borsul fiert separat,sare,piper dupa gust,lasi sa mai fiarba 1-2 clocote si servesti fierbinte cu leustean tocat fin deasupra.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]