Bomboane Raffaello

de Patricia Iordache in Prajituri, 9 Mar 2013 | 15352 vizualizari

 

Sotul meu adora nuca de cocos, eu sunt innebunita dupa alunele de padure iar micutul Rares adora sa pape ceva dulce facut de mama lui. Iata trei motiveserioase pentru a ma apuca sa pregatesc aceste bomboane. Draga Teo, multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • - 75 gr zahar pudra vanilat
  • - 100 gr lapte praf
  • - 125 gr unt
  • - 100 gr nuca de cocos (eu am pus doar 90 gr)
  • - 1 foaie mare de napolitana (eu am folosit de la firma Pion - altele nu am gasit)
  • - 50 gr alune de padure intregi (eu am folosit aproximativ 30 gr)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Mixam untul lasat la temperatura camerei, cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si foaia de napolitana sfaramitata foarte bine.

Obtinem o pasta pe care o tinem la frigider cam 30 minute, dupa aceea, din aceasta pasta, formam bilute si punem in centrul lor cate o aluna de padure. Le dam prin nuca de cocos si le mancam ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Lamington - Tavalita cu cocos si ciocolata