Biscuiti suedezi spritati

de RuxyRux in Prajituri, 29 Dec 2010 | 9708 vizualizari

 

Foarte populari de Craciun nu numai in Scandinavia ci si in America de N...cu gust delicios de vanilie acesti biscuiti se topesc in gura, ii putem face in diverse forme cu nuci, cu rahat, cu bombonele...

 

INGREDIENTE

  • 227 gr unt nesarat la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • o lingurita si jumatate esenta vanilie
  • 295 gr faina
  • un praf sare
  • rahat, nuci bombonele ce dorim...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti suedezi spritati:

Puneti untul impreuna cu  zaharul pentru 2-3 minute la mixer pana devine spumos. Adaugati oul si apoi vanilia....mixati cateva minute,  apoi pe viteza mica a mixerului puneti incet si faina in compozitie.

Cu spritul de prajituri dati forma biscuitilor si in mijloc presati rahatul( nucile, sau bombonelele)

Coaceti biscuitii pentru 6-9 min la 177 grade( 180).

Transferati-i pe un gratar sa se raceasca.
Puteti pastra biscuitii o saptamana la temperatura camerei si la congelator cateva luni.

Deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti suedezi spritati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

05.01.2011, 16:47

Si daca nu mai am...pentru tine pun de o tava imensaaaaa....Ligiutza dulce

elena1988 1

12.01.2011, 13:28

maine ma apuc sa fac biscuitei dastia

Krystyan Trendy 1

20.12.2013, 20:20

grozavi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati, fara zahar