Biscuiti mari pentru inghetata

de RuxyRux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 3663 vizualizari

 

Pentru sandvisuri cu inghetata deliiiiiiicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. faina patiserie
  • 1 ou mare si un galbenus
  • 250 gr unt( gras. 82%)
  • 1 lingura ulei de cocos
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina pentru infainat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti mari pentru inghetata:

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari.

Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul. Rezultatul este usor lipicios, dar asa trebuie sa fie, nu va speriati. Puneti aluatul la congelator 8 minute, pana se preincalzeste cuptorul.

Am tapetat tava cuptorului cu foaie de copt, cu mana infainata am facut biscuitii apoi i-am asezat la distanta unuii de altii( mai cresc). Am aplatizat fiecare bucata in parte si am trasat un model( am folosit lingurita speciala de miere).

Am copt biscuitii la 180 de grade timp de 12 minute.

Lasam biscuitii  la racit si numai atunci ii desprindem usor cu atentie cu o paleta...sunt fragili cat sunt calzi.

Eu i-am umplut cu inghetata...yummmyyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti mari pentru inghetata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]