Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare

de deyutzky in Dulciuri, 21 Noi 2015 | 9970 vizualizari

 

Laurici e vinovata pentru reteta asta :P la ea i-am vazut! :)) :D Multumesc, Laurici drag si scump! :-* Sunt foarte fooooarte buuuni, se fac si foarte usor si se pastreaza fragezi si 3 zile...si cred ca si mai mult, in caz ca faceti o cantitate mai mare.
Eu ador biscuitii, fursecurile si orice prajiturele care merg pefect la micul dejun, alaturi de o cana cu ceai, lapte sau cafea.
Va recomand reteta cu mare drag!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 30 biscuiti:
  • 200 g unt
  • 6 linguri zahar brun
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 300 g fulgi de ovaz
  • 100 g merisoare
  • 100 g faina integrala
  • 1 plic praf de copt
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare:

Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste.

Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia.

Punem fulgii de ovaz si merisoarele si amestecam cu o lingura pana cand toate ingredientele sunt incorporate.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.

Formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor. Avem grija sa lasam spatiu intre biscuiti.

Dam tava la cuptor la foc mediu-mic, pana cand se rumenesc (aprox. 20 de minute).

Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit. Eu i-am pastrat intr-o cutie metalica bine inchisa.

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]