Biscuiti arici

de Giana in Dulciuri, 23 Oct 2013 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare cu faina (am masurat cu un pahar de 200 g)
  • 150 g margarina
  • 120 g zahar pudra
  • 1 albus de ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • bomboane mici pentru ochi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti arici:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine. Aluatul obtinut il bagam in frigider pentru 30-60 minute. Aluatul trebuie sa fie rece pentru a-l putea modela mai usor.

Se fac bilute de marimea unei nuci si le dam o forma ovala, putin ascutita la un capat. Deasupra se ciupesc cu varful de la foarfeca dandu-le forma de tepi. Le montam cate 2 ochi si bagam biscuitii la cuptor. Coacem biscuitii la 160 grade C pana devin rozalii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti arici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]