Bezele

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 8361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un albus de ou 
  • 80 g zahar 
  • Un praf de sare 
  • Un plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bate albusul spuma cu praful de sare

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate putin

Se pune spuma obtinuta in pompa de ornat tort si se fac forme in tava

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mic si se lasa pana se usuca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]