Bezele

de meosiris in Dulciuri, 8 Aug 2009 | 11716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 100g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

-Le-am amestecat usor apoi am bagat mixerul la viteza cea mai mare si le-am batut bine.
-Ridicati putin mixerul din compozitie iar cand vedeti ca aceasta ramane fixata fara sa cada, e gata.
-Luati cu o lingurita si puneti cate o gramajoara in tava tapetata cu hartie de copt. In varful fiecarei bezea eu am pus cate un miez de nuca, dar dupa ce s-au facut, in jurul miezului a rezultat cate o mica gropita. Data viitoare voi face fara miez de nuca:)
-Bagati in cuptorul preincalzit la 170C si le lasati pana capata o culoare frumoasa. Foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

26.05.2010, 18:42

la multi ani si la multi bani,multa sananate si fericire

meosiris 1

06.10.2010, 11:29

Cu intarziere, va multumesc din suflet pentru urari! Va pup pe toti cu mare drag!

elena1988 1

24.02.2011, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si pere