Baton cu ciocolata

de AdriiAdi in Dulciuri, 22 Feb 2013 | 3216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat fraged
  • ulei
  • finetti sau nutella
  • unt pt tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu ciocolata:

Decongelezi aluatul fraged la temperatura camerei.

Il pui pe planseta si il mai intinzi un pic.

Il tai in 4-6 bucati .

Fiecare bucatica de aluat o ungi cu ciocolata , o rulezi apoi o ungi cu putin ulei pe toata suprafata.

Pui batonasele intr-o tava cu forme dreptunghiulare unse cu unt si le dai la cuptor pana cresc si devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu fructe uscate