Bascute cu branza

de adry88 in Dulciuri, 16 Apr 2012 | 4219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • CREMA
  • 200 g branza
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute cu branza:

Amestecam faina cu drojdia, sare, zaharul. Oule se amesteca cu uleiul si cca 50-70 ml lapte caldut, se toarna in mijlocul fainii si cu o lingura incepem sa amestecam, apoi continuam sa framantam cu mana. Daca este necesar se adauga lapte. Acoperim si lasam la dospit cca 1 ora.

UMPLUTURA: branza se mixeaza cu zaharul si oul, adaugam grisul, faina si esenta si amestecam.

Intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cercuri cu o ceasca, asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cate o lingura de branza in mijloc si dam la cuptor cca 30 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt de arahide