Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie

de maxion in Fructe de mare, 4 Sep 2011 | 10134 vizualizari

 

ceva delicios..........bineinteles cui ii plac crustaceele

 

INGREDIENTE

  • una bucata astice (homar)viu 500 gr
  • una lamaie
  • sos de soia dulce cumparat de la market
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie:

Dupa ce am cumparat homarul ,(atentie trebuie sa ramana viu pana cand e pus la fiert) pregatim o oala sau cratita mai are punem 1,5 litri de apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare si piper dupa gust punem homarul viu in apa fiarta si lasam la fiert 8 ..10 min

Cand s-a facut  culoarea rosie il scoatem pe platou si lasam sa se raceasca un pic, pregatim pe o farfurie sosul de soia si scoatem carnea din coada homarului si clesti taind crusta cu o foarfeca de bucatarie .

Asezonam cu lamaie si servim atat cald dar si rece .....e superr .

Va urez pofta buna

TIPS-URI

1

homari se pot gasi si congelatii de viii sau fiertii dar nu sunt la acelas gust ca cei vii

Daca ti-a placut reteta noastra "Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

LUK 1

05.09.2011, 09:41

n-am mancat niciodata..daca mi-ar gati cineva as incerca

Lau 1

05.09.2011, 13:35

bun

MIUTA 1

26.09.2011, 00:06

Imi place,vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Surimi cu garnitura de orez