Aripioare picante si fragede

de elena1988 in Pui, 4 Apr 2011 | 6804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare de pui
  • chili
  • sos de soia
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline 2 linguri
  • cativa catei de usturoi( eu am pus 5)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si fragede:

Facem o marinata pentru aripi din ingredientele de mai sus si punem aripioarele pentru 3-4 ore la marinat, apoi punem intr-o tava aripioarele fara marinata, si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate la gratar