Aripioare la cuptor cu sos picant de rosii si praz

de Valclaudia in Pui, 23 Ian 2017 | 4554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare
  • sare si piper
  • boia dulce, boia iute

Pentru sos:

  • 2 linguri de ulei
  • 1 fir mic de praz
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper
  • fulgi de chili dupa gust
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 1/2 cutie rosii pasate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu sos picant de rosii si praz:

Aripioarele se spala bine sub jet de apa rece si apoi li se indeparteaza partea subtire.

Preincalzim cuptorul la 200 grade C.

Asezam aripioarele in tava pe gratar, presaram sare, piper, boia dulce si iute.

In tava punem 1/2 cana apa, apoi dam tava la cuptor pentru 45 minute.

Cand aripioarele se rumenesc pe o parte, se intorc pe cealalta.

Pentru sos, punem uleiul intr-o craticioara, adaugam prazul taiat rondele fine si bobitele de mustar, sotam cateva minute, apoi adaugam pasta de ardei, fulgii de chili si rosiile pasate.

Lasam la fiert, pana obtinem consistenta dorita pentru sos.

Servim aripioarele cu acest sos delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu sos picant de rosii si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cacciatore