Aripioare de pui pane

de lavinia24 in Pui, 15 Mar 2011 | 14073 vizualizari

 

O reteta rapida,simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 aripioare de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane:

Aripioarele se spala bine,se taie in 2,se scurg bine de apa si se condimenteaza cu sare si piper.In timp ce uleiul se lasa la incins,aripioarele se dau prin ouale batute bine,iar apoi prin pesmet.Se scot pe un servetel de bucatarie si se pot servi cu piure de cartofi sau cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele si aripioare de pui crocante