Dacă ești fan mâncăruri rapide și delicioase, îți propunem pentru azi niște aripioare fragede și aromate, marinate în iaurt grecesc. Rețeta este mai simplă decât ai crede și te bucuri de un prânz sau cină savuroasă.
Pentru aceste Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate sunt necesare câteva ingrediente: aripioare de pui, iaurt grecesc, condimente.
Cum se prepara aceste Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate:
Curăță și taie aripioarele în jumătăți, apoi crestează-le cu un cuțit bine ascuțit.
Înr-un bol, pune muștarul, mierea, pasta de tomate, ulei de măsline și amestecă ușor. Adaugă iaurtul grecesc, condimentele și amestecă din nou.
Pune aripioarele în sosul obținut și masează-le bine ca să pătrundă aromele în carne și lasă-le așa pentru o jumătate de oră.
Pune-le apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace aripioarele în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade C, pentru 30-40 de minute. Spre final, poți mări focul la 190 grade C ca să capete crustă.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă aripioarele puțin la temperat.
Servește-le alături de o garnitură sau o salată și bucură-te de un preparat delicios și aromat, făcut cu efort minim.