Aripi de pui pane

de MotanLaOale in Pui, 30 Ian 2013 | 8812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • vegeta
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Aripile se curata si se taie varfurile.

Se pun la fiert in apa cu sare 20 minute.

Se scot si se lasa la scurs si racit.

Din faina si oua se face un amestec care se subtiaza cu lapte pana ajunge ca o smantana groasa.

Se adauga vegeta, sare si piper si se amesteca bine.

Aripile fierte si uscate se presara cu sare, piper si boia.

Se incinge ulei intr-o tigaie.

Se trec aripile prin amestecul de oua si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu orice fel de garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante KFC